Putovanje Evropom

03 Nov, 2009

Ibica : Izmedju neba i mora

Generalna — Autor jovana86 @ 22:23

 

    Ako ikada pozelite da se nadjete na mestu gde vreme ne postoji, gde imate osecaj da ste negde izmedju neba i mora, a oko vas predivne plaze i lud nocni zivot, onda svakako treba da posetite Ibicu, jednu od Balearskih ostrva u Sredozemnom moru.

   S' jedne strane je kontraverzno mesto najrazuzdanijih provoda od 00-24h

a sa druge strane                    ste ipak pod zastitom boginje Tanite. Ja zeljna novih prijateljstava bih najraduje tamo otputovala jer samo tamo se skupi mnostvo mladih iz razlicitih delova sveta i to sa ciljem da se dobro provedu. Okruzeni pozitivnom energijom Ibica je mesto koje te inspirise, pokrece i probudi sva cula u tebi. Ono sto mi se posebno svidja i zbog cega je ono jako zanimljivo je to sto ne postoji tabua, tako da podjednako privlaci ljude svih seksualnih opredeljenja. Svi otvoreno pokazuju svoju ljubav bez trunke licemerja... A to je u danasnjem svetu jako retko! Zar ne?

  Ne zelim da posebno nabrajam sve te klubove jer ih ima stvarno puno.... U svom tom haosu necete moci cuti sopstvene misli, sve je bucno, sve je nasmejano, svako svakog pozdravlja na ulici... Momci se bacaju na asfalt preko devojaka....

  Iako nekome sve to zvuci nemoguce, to je Ibica - totalno ludilo. Nema jutra, nema veceri, nema otvaranja i zatvaranja, muzika ne staje, ljudi ne prestaju da se smeju i zabavljaju, nema vremena. Vreme ne postoji, sve do onog trenutka kada ponovo sednete u avion i poletite kuci... Jednom recju samo zabava, zabava, zabava bez prestanka!

     Zar ne zvuci sve to primamljivo?! Meni zvuci kao raj!              

  U svakom slucaju, Ibica je nesto posebno i jedinstveno. Na njoj se jedino necete naspavati, ali nista zato - jer za spavanje uvek ima vremena. Zar ne?    


Komentari

 1. Hocu i ja da sam tamo....
  Smrc....
  Kazu da je tamo, kao sto ti i rece kao u raju!!!

  Autor ruzica — 19 Nov 2009, 13:14

 2. joooooj Ibiza... ko ne bi pozeleo da je tamo?!?! :D

  Autor goranerhartic — 19 Nov 2009, 14:38

 3. Uf, tamo definitivno treba otici!!!

  Autor tek26240 — 22 Nov 2009, 15:20

 4. Uf, tamo definitivno treba otici !!!!

  Autor tek26240 — 22 Nov 2009, 17:44

 5. preterano...

  Autor goranator — 25 Nov 2009, 16:57


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu